• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Storm is coming!

  Det känns alltid lika surt att vrida tillbaka klockan. Eller inte själva den delen, men de första vardagarna (till och med veckorna ibland) känns träliga. Jag kan inte låta bli att tänka t ex "klockan är EGENTLIGEN fyra nu" när den är tre, typ. Vägrar släppa den älskade sommartiden! (Tycker vi borde ha sommartid året runt, jao).
   
  Eftersom stormen skulle komma in framåt kvällen ville jag komma ut till stallet så snabbt jag kunde efter skola och middag. Denna vecka kan det bli så att Pärla hamnar i andra hand. Hon är alltid den jag prioriterar att rida om jag bara hinner rida en (om det inte passar med vilodag förstås), men nu är det faktiskt Aleccis som är första prioritet just nu. Det är främst med tanke på helgens tävling.
   
  Jag visste inte när stormen skulle checka in idag, men tänkte att risken finns att den kommer när jag är ute - och kommer inte stormen så kommer garanterat mörkret, och det ska man ju också försöka passa in så bra som möjligt. Nu är det ju så typiskt att Aleccis, som alltid rids som nummer två, är den som gillar mörkret allra minst. För Pärla är det inte så märkvärdigt om det är ljust eller mörkt (förutom att hon kan ha svårt att uppfatta saker t ex ett annat djur längre bort och kan vilja titta bortåt ibland). Därför hade det varit "bättre" om jag red Aleccis först och Pärla efteråt, men se så fungerar det inte i verkligheten.
   
  I alla fall så var det allra viktigast att hinna rida Aleccis idag så därför red jag henne. Vi hade tur ändå, då vi dels var ute och red det mesta i någorlunda ljus och skymning och nästan bara skrittade av i mörkret. Det kom ett par vindpustar när vi var nere i byn, men det var när vi gick uppe på gården som det började blåsa och regna "på riktigt". Då började det alltså dra in, men inte "värstingvärsting", utan stötvis.
   
  Nu sitter jag inne och ja, jag måste erkänna att det är rätt trevligt att höra träden vina, och regnet piska mot rutan. Just nu är det i alla fall det.
   
  Snart ser det ut såhär. Eller inte "snart-snart" då det är typ 15 grader för varmt för
  att det ska falla snö och som dessutom ska lägga sig. Men det börjar dra ihop sig.
   


  Kommentarer
  Emma

  Längtar efter snöön <3

  Svar: Men nej! Säg inte så :O Det är fult att svära btw, höhö.
  vinna.blogg.se

  2013-10-28 @ 22:46:48 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.