• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Småjobbig dag

  Har inte mått helt hundra idag heller... eller det där var en underdrift. Har mått skitkonstigt. Slocknade direkt när jag kom hem från skolan och sov som en annan idiot hela eftermiddagen. Vaknade sen och hade inte koll på någonting. (Ingen bra idé att sova "länge" på eftermiddagen.) Mådde fortfarande illa men var ju bara att få lite gjort. Jag var dock trött på ALLT vad mobil heter. Bara orkade inte med den, så blev att slöa i soffan en stund istället. Diskade i alla fall, så lite har jag lyckats få gjort. Åkte sedan ut till stallet och gjorde alla sysslor (utom ridning) och hade lite mysstund. Det gjorde hela kvällen <3 Är så galet glad att jag har dem. Hur klarar vissa av att leva sina liv utan djur omkring sig? Förstår inte det. De är ljuset, tillsammans med en kärleksfull familj. De gör livet helt.
   
  Sen åkte jag in igen, men kom inte riktigt hela vägen hem för sen dog min stackars älskade bil för mig. Han slutade tända, bara sådär. Kollade så alla kablar och elände satt där de skulle och det gjorde dem, men han ville inte ändå. Kom på några andra förslag det kan vara, men knuffade honom till en parkering för att tar hand om honom sen när gubben har slutat jobbet. Youcanmakeit!
   
  Det blev en liten promenad hem och sedan hamnade jag här (för första gången för idag - måste vara något rekord). Så där var alltså allt som hänt under dagen hittills.
   
  (Under) Haha, en bild jag tog med självutlösaren. Jag hann inte komma på plats riktigt, men det "roliga" i bilden är Pärla. Lägg märke till hur vi inte har någon "privat zon" utan det är muck och knuff mest hela tiden. Mysigt ibland, lite störande ibland och definitivt inte "100% ledare över hästen" där inte. Men det går ändå. Det är sådan vår relation är. Brist på diverse från bådas håll, ja.
   
   
  Bästa hästarna <3 (Och stilla stod dem trots att jag sprang mellan kameran och dem var nionde bild.)

   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.