• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • P&J idag

  Jag ska, som jag nämnt några gånger vid det här laget, ta med mig min glada bruna till dagens träningstävling. Hon behöver det, jag behöver det och vi tillsammans som team behöver det. Så det är bara att köra! Har anmält mig till 100 cm två gånger, men om det är vettigt bygd och i övrigt inbjudande så blir det 110 istället (så länge det kändes bra i 100 cm såklart).
   
  Mina förväntningar? Haha, ja alltså jag är stensäker på att min glada bruna lär vara extra glad idag och när hon är på det humöret så brukar hon även ha väldigt ,väldigt bråttom. Så jao, mina förväntningar är sådär. Men målet från min sida är att vara lugn, försöka rida med lägre händer än vad jag brukar göra, och även komma ner i sadeln. Men det allra viktigaste; planera och genomföra. Det kan fungera, men jag känner lite: "går det så går det".
   
  Det blir i alla fall väldigt kul och konstigt nog är jag riktigt sugen, trots att det bara är en liten P&J :)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.