• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pälsmonster!

  Det är faktiskt oktober fortfarande, även om det är i slutet. Hästarna har blivit klippta två gånger hittils men ändå är de vrålfluffiga! Pälsen bara växer och växer... Gillar inte det. Det är dags att klippa igen. Men så är det ju tävling i helgen. Jag hinner inte klippa innan, och dessutom blir det så fult när det är färskt då det blir väldigt randigt. Men lång päls är inte heller snyggt eller särskilt bra för den delen. Dessutom inte när hon svettas som hon gör och när det sedan torkar, och även tillsammans med all gegga och regnvatten - det blir så svårt att borsta också! Sitter ju som berget... Suuuck. Man kan ju hoppas på att det inte regnar så förfärligt tors-fre, fre-lör och lör-sön så att hon i alla fall kan hålla sig torrare (och strumporna föredrar jag är så vita som möjligt, vilket också är att hoppas på för mycket)...
   
  Klipp, klipp!


  Kommentarer
  Emma

  Usch, nickes päls är med jättetråkig igen, blir en klipp innan JFK!

  Svar: Shit, redan?! Han klippte du ju typ... igår? Tar du mina med då när du ändå är i farten? ;) Är ju verkligen det roligaste som finns att klippa häst - NOT! Hoppas också hinn klippa dem innan dess. Ska bli kul att ses igen! :)
  vinna.blogg.se

  2013-10-30 @ 16:13:35 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.