• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Oseriös ridning (y)

  Igår hoppade jag med Pärla i skogen, över skogshindren (stubbarna och pinnarna). Det var SÅ roligt! Pärla gav verkligen allt hon hade så avstånden blev helt galna, eller alltså hon plockade bort ett galoppsprång på båda "ställena" (hade inte så mycket att säga till om). Så det föll lite pinnar av bara farten. Hon hoppade även kanonfint utan att peta ner dem också, haha.
   
  Idag red vi som sagt runt och busade lite barbacka. Alltså, oseriös ridning kan vara bland det bästa som finns ibland! Bara ut och leva!
   
  Därefter red jag Aleccis, väldigt lugnt, också barbacka. Jag har bestämt mig för att ta tag i vårt (mitt) problem nu. Det blir perfekt nu när hon ska gå lugnt pga vaccinationen. Vi red fram och tillbaka på grusvägen; först skritt, sen trav och även galopp. Galoppen är helt klart bäst, och traven värst haha för hon är så spänd på omgivningen. Men det kändes bättre idag och jag får väl helt enkelt göra såhär nu då för att vänja mitt eländes undermedvetna. :)
   
  Nöjd, även om det inte blev så mycket ridning i tid räknat. Men vad mycket jag fick ut av det lilla ändå! Barbackamys i kylig höstvind, vackra löv och strålande sol. Livsglädje från Pärla och barbackaträning på Aleccis. Nej, inte borde man klaga. (Men det var svinigt kallt!)
   
  Hittade en gammal bild på Mellonie (min ponny jag sålde för att köpa Aleccis) och så vackerheten själv, Pärlahäst. Från 2011 eller något tror jag? För övrigt står de i gången mellan stallet (öppningen i utbyggnaden längre ner) och hagen.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.