• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Öppna tankar

  Det tog emot att gå upp idag, men nu så är jag uppe! Dock är det inga många minutrar jag har till godo för snart måste jag åka till skolan. Det väntas släpbackning och troligtvis även krokbilskörning, men ingen landsväg idag inte. Det blev det igår, och ska även bli under morgondagen.
   
  Jag har börjat få lite smått panik... Månaderna rusar och snart är det december. Snart sitter jag där utan inkomst igen. Men, jag ska inte börja med att ge upp. Nej, det blir aktivt jobbsökeri redan nu för att förhoppningsvis få en obefintlig ficka mellan skolan och arbete. Nu är jag inne i en bra "rull" vad gäller både hushåll och hästarna, och så bilen på ett hörn. Men allt detta kostar; det är mat, bredband, träningar, tävlingar, hovslagare, foder, försäkring, besiktning med tillhörande reservdelar som måste köpas, sedan kommer skatten, bensin och vi är snart inne i januari där man vill betala alla licenser, medlemsavgifter och dylikt. Det ser inte bra ut...
   
  Det kommer bli tufft.
   
  Men tills dess är det bara att bita ihop och leta arbete. Någonstans finns det!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.