• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Markarbete med A idag

  Tog med henne in och red markarbete. Två bommar för här ska minsann läras galopper! Men nu är det ju så att jag vill kunna rida henne på betydligt trevligare grejer än pelhambettet och därför drog jag en vild chansning och red henne på det anatomiska tredelade bettet. Det var ingen höjdare... Tog lång, lång tid innan vi kom överens och sen till och från hade vi olika åsikter. Det var i stort sett bara i vänster galopp och när vi travade av som hon ändå kändes bra. Så visst, framsteg - om än väldigt små. Hela alltet gick sådär, ärligt talat. Men man måste ju börja någonstans. Vi svettades (ja fy vad trött jag var efteråt, helt slut! Och Aleccis var dyngsur över hela kroppen) i en timme och tjugo minuter ungefär. Hualigen! :)
   
  En favoritbild (inte helt otippat antar jag då samma bilder används om och om igen... URKUL! not.)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.