• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Li Mellonie

  Grävde i arkivet på förra bloggen för att hitta en speciell bild. Då fann jag dessa båda, och visst saknar jag henne fortfarande. Lilla bruna ponnyhästen. Tänk vad mycket vi provade på!
   
  Den första bilden är från vår första utställning på NF-mästerskapen i Vetlanda. Hon tilldelades 39 poäng (38p de två nästkommande gångerna). Den andra bilden är från ett pass på ängen i slutet av mars(!) - det var hur varmt och skönt som helst då! Det är en av de bilderna jag har från den gången. Har för mig att hon inte hade blivit riden så länge där pga längre vila när hon hade en hovböld som var väl gömd.
   
  Det är verkligen så värdefullt att ha bilder från förr!
     Kommentarer
  Saga

  Jättefin blogg! :)

  Svar: Tack! :)
  vinna.blogg.se

  2013-10-19 @ 21:51:22 | URL: http://saganilssons.blogg.se
  L a m i a s . s e

  Sv: Kan svara på det i ett inlägg inom ett par dagar :D

  Svar: Ja, gör gärna det! :) Skulle vara så kul att få läsa om!
  vinna.blogg.se

  2013-10-20 @ 00:14:21 | URL: http://lamias.se
  Daniela - Mot Nordiska mästerskapen i fälttävlan!

  Vart har du köpt din GPA hjälm? :) Älskar den!

  Svar: Den är köpt via tradera, av en tjej som köpte fel storlek. Helt ny och till överkomligt pris. Jag måste säga att jag är mycket nöjd med den! Ett tips är att hålla koll på tradera med jämna mellanrum :)
  vinna.blogg.se

  2013-10-20 @ 01:34:06 | URL: http://powerpony.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.