• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lätt snyggaste pannbandet


   
  Det här pannbandet (från Fager design) är lätt ett av de snyggaste på marknaden just nu. Tycker det är helt otroligt vackert tillsammans med det gula scapaschabraket med blå detaljer. Så himla fint! (Min favorittävlingsoutfit till och med höhö ;))
   

   
   
  Nu såg jag att de har börjat säljas igen! Jag köpte mitt begagnat, och till överpris haha, men jag var desperat. Skulle lätt kunna tänka mig ett i svart läder och där alla stenar sitter kvar då en har ramlat av på mitt (innan jag köpte det), men det blir inte inom den närmsta framtiden. De finns på fagerdesign.com och kostar 449 kr - slå till!


  Kommentarer
  Fanny

  Snyggt! :)

  Svar: Jamen visst är det! :)
  vinna.blogg.se

  2013-10-20 @ 17:12:13 | URL: http://fawila.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.