• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Laga bil, pussa häst och så avslutningsvis raggen på stan

  Fredag idag! Igår handlade jag lite prylar till min älskade bil och idag ska han lagas. Äntligen, har varit tufft att vara utan honom en hel dag, hähä. Anledningen till att han gav upp är följande:
   

  Det ska inte vara platt på en femtedel av kamremmen. Han har gått med den liiite länge nu, och sen ville han helt enkelt ha en ny. I samband med kamremsbyte ska vi även byta packningen till vattenpumpen där han har börjat läcka. Sen så..! ... Är det bara resten kvar. Usch, blir dyrt att få igenom honom på besiktningen i år, och jag bara drar ut på det mer och mer. Handbromsen, handtaget hf, xenonet, avgasvärdena, bromsljus hb, rosthål, bromsarna och avgasröret. Det är de kända felen och det kan givetvis bli mer under besiktningen, men förhoppningsvis ska det inte vara så mycket mer.
   
  Aja, därefter så blir det hästtid. Frågan är om man ska åka på någon eller inte? Lördagen är bokad med drifting hela dagen så då blir det i alla fall ingen ridning. Jag tar det lite som det kommer. De har lite vila nu och sen rullar det igång som vanligt (med förhoppning att Pärla är som hon ska.) På tal om Pärla så såg jag att hon har blivit ordentligt sparkad hb på höften så kan ju faktiskt vara därför hon var lite, lite oren häromdagen.
   
  Framåt kvällen hoppas jag på att det blir några varv på stan. Det känns inte som helg om man inte gör det, haha.
   
   
   


  Kommentarer
  Friskey

  Så himla tråkigt och jobbigt när bilen går sönder! :(

  2013-10-04 @ 13:29:55 | URL: http://friskey.horseworld.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.