• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kort historialektion i "Fjordkunskap"

  Många (förhoppningsvis de flesta) människor som äger, håller på med och älskar fjordingarna känner till att "ursprungsfjorden" är betydligt smäckrare och sportigare i typen än vad "icke-fjordfolk" tror. Här är en ypperlig bild med tillhörande bildtext som jag helt sonika stal från fjordhästgruppen på facebook. Tycker den var värd att delas.
   
   
  När vi ändå är inne i fjordingarnas tecken så bara måste jag visa en till fantastisk bild (även den stulen från fjordgruppen) som jag blev så glad av att se. Detta är bevis på hästhållning precis i min smak! Så himla vackert!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.