• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Helgen

  I helgen har jag ändå fått min beskärda del hästluft. Både av mina egna, men även lite från ponnytävlingen som var på hemmaklubben. Jag hann se en kategori i en klass i lördags innan jag skulle jobba, och igår kollade jag på hela lagklassen. Det är ju så himla roligt med lagklasser, men jag tror att jag nu på äldre dar föredrar individuell tävlan. Det var nog 2008, eller 2009 som jag tävlade lag senast. Inte igår med andra ord.
   
  Det har även blivit lite jobbtimmar i helgen och det tackar jag för! Känns riktigt bra, och jag hoppas även det blir fler.
   
  Sedan var vi ju på P&J i lördags, och därför fick Aleccis vila igår. Eftersom det blir hoppträning på tisdag och tävling fre-lör-sön, så kände jag att jag verkligen ville få in en vilodag för att vi sedan ska kunna fokusera på mer relevanta saker under veckan.
   
  Pärla gick barbackadressyr igår och hon var så mjuk och fin! Dessutom var hon stadig och låg kvar jättefint i handen utan att "ligga i handen". Hon var verkligen himla trevlig igår. Om jag ska klaga på något är det att jag vill ha bättre bakbenstramp, men det blir ju på bekostnad av något annat och därför fick det vara halvdant igår när hon var så mjuk och fin i resten av kroppen.
   
  Nu är det måndag igen och helgen är förbi för denna gång. Dessutom kommer vi från och med nu trappa upp skoleriet då det bara är vi lastbilsförare kvar. Vi kommer köra stenhårt med diverse gods-, truck-, och lastbilskörning, men även mer teori. Det är slut på lata tider, haha.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.