• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Häst och jobb

  Idag kommer dagen rulla på. Börjar med att åka och kolla på en bil (inte till mig), därefter stressa hem till staden igen och köpa foder. Strax efteråt blir det ridning - måtte nu min glada bruna ha lugnat sig några kilo och inte är lika spänd och tittig som igår... Jag vill ha en mjuk och trevlig genomriden häst till morgondagens starter! Pärlisen går mycket galopp idag. Därefter ska jag hinna laga någon mat innan det blir dags för att jobba under eftermiddagen och kvällen. Känns riktigt bra! :)
   
  Från Tranås. Foto: Rebecca Rosén
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.