• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Halkbana

  Idag ska vi köra lastbil på halkbanan - med full "sladd-mundering"! Dvs lastbilen står på en ram med hjul där de kan välja att lyfta upp lastbilen från vägbanan och på så vis kanar det på ramens hjul och man kan få känna hur det känns att tappa kontrollen med lastbil. Det kommer bli väldigt, väldigt intressant (och fruktansvärt dyrt då det inte ingår i utbildningen, fifaen). :)
   
  Fann en bild på google och det kan till och med vara exakt det ekipaget vi kommer köra.

  Och gissa vad? Hästarna rids på eftermiddagen, haha. Inga konstigheter, inget nytt och inget annorlunda. Och nej, det blir ingen hoppträning för oss idag. :( Så tråkigt, men så är det. Man ska inte leva över sina tillgångar och någon stans måste man börja strypa utgifterna. Men så fort jag har regelbunden inkomst så ska jag bli stammis i gruppen igen!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.