• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Freitag

  Fria tag, på dålig svenska eller bara lite fredagsfeeling på tyska såhär på morgonkvisten. Idag har jag en lugn, slö dag framför mig. Det blir ridning med syster som är hemma och därför kommer jag bara åka på en häst idag (gissa vilken? Höhö, Pärla är typ allas förstaval av någon underlig anledning när jag ska rida med någon. Ja, klart de får välja!)
   
  Sen blir det nog ingenting? Inte ens gubben får jag väl umgås med då han säkerligen ska pyssla med sin nya (gamla) bil som vi hämtade igår kväll. Haha, det går åt mycket tid till både bilarna och hästarna och det är väl helt enkelt därför vi orkar med varandra(s intressen). Men om jag har tur kanske jag kan övertala honom att slita lite på bilen och ta de obligatoriska varven på stan framåt kvällen i alla fall. För mig är det fan viktigt! Raggen på stan alltså, för utan den = ingen helg. I alla fall ingen helgkänsla och en helg utan helgkänsla är ingen helg alls, ungefär.
   
  Jag är sugen på att fortsätta kolla på PLL också, för vi har bara några avsnitt kvar :(:(:( av dem som finns ute och sedan är det slut. För ett tag i alla fall. Det är tråkigt, för man vill ju se säsong för säsong, dvs hela säsongerna i streck. Det är ju inget kul med uppehåll mitt i.
   
  Sedan (visserligen under morgondagen) är det dags för tävling igen! :D Tjoho, vad jag har längtat! Har ju inte tävlat på en hel helg liksom, hähä. Vi kanske har blivit lite ringrostiga?! Skämt å sido, det satt riktigt bra med en tävlingsfri helg för nu är det tävling tre helger på raken, men (troligtvis) bara morgondagens med Aleccis. Det ska bli så himla kul! Och jag hoppas givetvis på fler nollrundor!
   
   


  Kommentarer
  Noomie

  Mihi jaa, han är rätt fin i sina färger! Hoppas bara han inte blir vitare genom åren. :| Jag har tänkt så mpnga gånge kommentera dina inlägg, men har så mycket att säga så jag vill vänta tills jag sitter vid en dator - vilket typ aldrig händer. Men ja, riktigt roligt att ni vann den där tävlingen och det var kul att träffa dig en snabbis på Charliesrean!((:

  Svar: Alltså herregud vad jag dog på Charlies :$ Var så jäääävla vimsig så hade ju inte hittat min egen röv i det tillståndet. HATAR verkligen mycket folk på trång yta. Jag stressar verkligen sönder. Så det var inte så himla trevligt möte från min sida direkt -.-' Haha, men jag skulle jättegärna träffa dig någon gång igen, kanske rida? (Kom hem till mig, jag har ju två! :D)
  vinna.blogg.se

  2013-10-11 @ 18:25:43 | URL: http://lexx.blogg.se
  Emma

  Jfk imorgon eller, var blir de två kommande? :)

  2013-10-12 @ 03:35:16 | URL: http://xoffbeat.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.