• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Filmerna från tävlingen

  Jag måste bara säga hur otroligt snälla de var i Tranås! Jag frågade om en tjej som var funktionär (även andra funktionärer var hur trevliga som helst och hjälpte till att hålla bland annat) skulle hinna att filma och det var inga problem, hur snällt som helst! Sen frågade hon till och med själv efter rundan om hon skulle filma nästa start också. Är verkligen så tacksam! För min del är det verkligen jätteviktigt att ha filmer, och på detta sätt kunde jag ha filmer på rundorna utan att någon kunde följa med mig. :)
   
  Först 100 cm, som trots att den inte var bra var i alla fall "mindre dålig" än starten efter. Här fick vi 4 fel, rev första hindret.  
   
   


  Nästa start som alltså var ännu sämre än första. Rev första och sjuan. Mellan tvåan och trean var det sex galoppsprång men så såg jag att någon valde (utan problem) att gå på fem så jag tänkte direkt att då kör vi på fem och även om jag inte hade så mycket att säga till om där inne så blev det fem jämna språng och bra avstånd till trean. Tur, kan man säga. Skärpning till nästa gång! 
   


  Kommentarer
  Emma

  Ser ändå ut som lugnare rundor är i Bratteborg tycker jag, fina!
  Kul att funktionären som inte borde bry sig (hon känner väl inte er liksom) slänger ut sig ett "neeej" när du petar ettan i en metern :')

  Svar: JA! Haha, det tyckte jag med var skitgulligt! :) Lugnare än i Bratteborg? HAHA, njae. Visserligen var väl kombinationen extrem, men var det verkligen ungefär samma hastighet i Bratteborg? Jag vill minnas det något mer kontrollerat, men det kan ju vara fel ;P haha
  vinna.blogg.se

  2013-10-14 @ 20:25:24 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.