• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En kortis barbacka

  Gjorde ordning Pärla för en barbackasväng idag, men vi red inte ens 3 km... Vände efter en tjugo minuter ungefär (långsamt tog vi det också) för jag mådde inte alls bra. Har känt mig konstig hela veckan; för bra för att bara vara stilla, men för dålig för att anstränga mig. Det är väl något på gång igen, antar jag. Alltid ska det ju vara något.
   
  Pärla var sig själv i huvudet, men jag tyckte hon var lite, lite oren. Knappt märkbart, och hade jag ridit med sadel är det inte ens säkert att jag hade känt det. Men som tur var red jag ju barbacka idag och kände efter ett tag att det inte stod alldeles helt rätt till. Blir lite vila för henne med nu, eller ja, promenader och typ "halvfart". Lite motion måste det finnas för att få igång blodcirkulationen.
   
  Imorgon börjar de även gå på fri tillgång då min far ska ställa in en rundbal hösilage till dem. Skönt att kunna låta Aleccis äta precis hur mycket hon vill/behöver, men mindre bra att Pärla får precis samma möjlighet. ;)
   
   


  Kommentarer
  emma

  oj, det är ju inte så bra om dom äter och får i sig plasten...

  2013-10-02 @ 07:04:55 | URL: http://islycka.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.