• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det stavas: K-U-N-G

  Det är så mycket hon är. Och hon ger mig så mycket. Idag till exempel, så var det dags för rodeo igen! Äntligen! Så himla roligt! :D Hon bjuder ju inte på sådant särskilt ofta längre, men idag gav hon fullt!
   
  Jag skulle prova en grej, så la på en sadel (utan stigbyglar) och hängde dit sadelgjorden. Satte gjorden så att den satt intill magen, men den var långt ifrån spänd. På med repgrimman och tyglarna. Ut och upp på Pärlahäst.
   
  Styrde bortåt från stallet mot hagen, och tänkte gå lite till bortåt. Men det sa inte Pärla, haha. Styrde in i en kohage och bad om trav. Pärla körde ner huvudet mellan frambenen och bockade för allt vad hon var värd, och så full fart uppför backen. Sen stå där och titta lite nöjt. Ner igen och så samma sak igen, hahaha. Så himla härlig! Inte kanske det mesta optimala med ospänd sadelgjord och utan stigbyglar (eller för den delen repgrimman, för det gick inte direkt jättebra att varken styra eller bromsa). Så vi åkte tillbaka till stallet, av med sadeln och på med tränset.
   
  Vidare bort och så lite bus till! Då skulle man allt haft med någon med kamera! :)
   
  Mellan alla skutt och vändningar (som hon senare la till) så gick hon jättefint! Vi var inte ute särskilt länge, men ändå. Man kan ju inte annat än älska den hästen! Så himla roligt!
   
  Vem vet, det kanske är glukosaminen som har satt sig i skallen ;) Mjuk häst = busig häst? Haha, inte vet jag, men hon var i alla fall ung på nytt! Eller ja, båda var väl det.
   
  Oldpic.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.