• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det rullar fort, fort, fort!

  Nu försvinner tiden sådär hemskt igen. Skola, hästarna, hushållet. Dessvärre känns det halvdant när man måste tänka "effektivitet" i allt man gör. Ungefär så.
   
  Började dagen med skolan. Släpbackning på förmiddagen och träningskörning på vägarna på eftermiddagen. Trött som fan efteråt, men tvingade ut mig hyfsat snabbt till hästarna för att jag inte skulle hinna sätta mig och slöa till. Red båda.
   
  Pärla gick bara dahlseda. Hon håller tempo, rids i alla gångarter men inte lika länge just nu pga orenheten i början av förra veckan och därefter några extra dagars vila. Hon tittade sig lite omkring (på ett otittigt sätt, men uppmärksamt) och då fick jag lite resning i henne vilket gjorde att hon var riktigt fin att rida. Det var rund galopp med tryck i och även i traven tryckte hon på bra i, framför allt i slutet. Puss på den hästeeeen! Vi red 40-45 minuter.
   
  Aleccis gick ett tuffare pass idag igen. Först dahlseda och därefter LP. Vi kom inte riktig överens i början, och det tog en rätt bra stund innan vi spelade på samma lag... Men när det väl släppte så var hon kanonfin! Maah, varför kan hon inte bara vara så fin från början?! Haha, usch har lite dåligt samvete efter två tuffare pass på raken efter vilan. Imorgon blir det dessutom hoppträning igen - äntligen!
   
  Sen, hur jag mår efter det där senaste passet. Haha, jag har redan en duktig träningsvärk och den lär inte bli mindre tills imorgon .Hualigen! Blir spännande att se hur mycket ben jag kan ge Aleccis under träningen imorgon. Men det är ändå bland det bästa som finns med en hemsk träningsvärk! ;)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.