• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det är mörkt utanför

  Idag blir det nya tag och efter skolan blir det lite lättare stallarbete då medryttar-Ida (som har varit sjukt ett tag) nu är frisk och vi ska rida en sväng tillsammans. Frågan är bara vart och hur då det är älgflugor och i värsta fall även jägare i skogen och byn är inte jätterolig då det har blivit mycket ridning där nu det senaste. Om det håller sig torrt kanske det går att rida på någon plätt någonstans..? Det löser sig alltid. Oavsett vad och hur så blir de i alla fall alltid ridna och det är huvudsaken!
   
  Här är två väldigt suddiga bilder på Aleccis från någon vecka sedan. Kolla så glad hon är! Såhär gjorde hon ALDRIG förr. Det är så vackert; från att vara på marken, till att även vara i luften. Svart på vitt att livet är rätt trevligt ändå. Min lilla utehäst! <3
     Kommentarer
  Viktoria

  en mycket pigg och glad häst det där. Härligt!

  Svar: Haha, ja det kan man säga. Oja, jag gillar också när de släpper loss :)
  vinna.blogg.se

  2013-10-16 @ 09:34:53 | URL: http://letsriskourlives.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.