• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Datorfri, skönt eller?

  Igår var jag helt datorfri. Japp, hela dagen. Den låg där bara, stängd och ledsen, helt ensam. Stackare, höhö. Det är ju så att jag ha min dagliga datortid för att kunna "slappa av" typ. Är inte bloggen någorlunda laddad, har jag halkat efter och inte hunnit följa bloggarna jag läser, inte koll på något - så vill jag inget hellre än att sätta mig vid datorn. Men igår gick det faktiskt helt okej att bara låta honom vara. Honom, ha. Det är en han. Allt i mitt liv är en han, utom hästarna.
   
  Blev förresten ståendes med min kärleksbil igår på väg hem. Haha, han som är sååå pålitlig osv. Men det är han! Det var bara det att det har börjat läcka som fan vid vattenpumpen och ja.. man kan säga att mitt miljöhjärta grät när hela mitt kylsystem var tomt - dvs typ 9(!) liter glykolblandat vatten rakt ut i naturen... ÅH! (Glykol är giftigt för djuren.) Så tempen steg och var förbi det röda och vidare på svart igen, dvs utanför mätaren. Så jag tänkte det var bäst att stanna. Men eftersom det inte kokade om honom (vilket där gör när tempen är så hög), så förstod jag att det troligtvis var väldigt tomt i systemet. Och det var det. Så där fick vi stå tills gubben min kom med vatten till oss. Sen åkte vi raka vägen till Statoil och fyllde upp det som hade runnit ut på vägen. Sen åkte jag till hästarna och på väg hem till lägenheten så stannade jag igen och fyllde på med vatten. Stackars min bil! Blir ju spännande att dra med honom till tävling nästa gång...
   
  Det har kommit ut ett nytt avsnitt av Pretty little liars som ska kollas på, och därefter blir det ridning. Tills dess; adios!
   
  En favortibild. Den lukten<3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.