• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens Pärlis

  Red fram ner mot byn och upp i skogen = kortaste rundan som ändå går "runt", dvs så man slipper vända. Hoppade därefter "hindren" (stubbar och pinnar) på skogsgrusvägen. Hon lyssande på framåt och kändes fin. Hindren bjöd hon på som tusan och hon var verkligen genomgo att rida och hoppa! Flyttade stubbarna sedan så det blev en oxer. Det blir så dumt med stubbarna vad gäller höjd; antingen för litet eller för högt. Men vi köttade på och hoppade oxern på 1m två gånger. Älskade häst! Helt och hållet utan tvekan, bara full fart och över. :')
   
  Gammelbild.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.