• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Blöta, smutsiga bilder

  Innan tävlingen bjöd hästarna på världens rally i hagen! Helt sjukt vad de gav där uppe! Men när jag väl hämtade kameran så slutade cirkuskonsterna (såklart...) så fick inga bilder på några roliga skutt. Däremot provade de både acceleration och bromsarna och framför allt hur "bra" underlaget höll (det var halt!!). Aja, hela och friska trots allt. De var dock oerhört skitiga efteråt. Hur kul när man ska på tävling? Jag parkerade Pärla i vattenslangen istället för under borsten, haha. Var ju inte ens lönt att försöka komma där och gnugga, haha!
   
  Lortgrisar!
   
   
   
   
   
   

   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.