• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Blicka framåt!

  De har gjort det igen! Men jag tänker inte gå in närmare på det nu för det hinner jag inte och så måste man vakta käften såhär, men när det finns svart på vitt så tänker jag inte dölja något. Nepp, så gör vi. Gårdagen var... intressant. Länge leve diktaturen!!
   
  Jag tänker aldrig mer ta med Pärla på "Nässjö-isk" mark igen, utan nu har vi gjort vårt där ute. Och det känns riktigt bra faktiskt. Däremot kanske jag kommer starta en annan fjording en klass till våren? :)
   
  Men nu ska jag blicka framåt istället. Veckan som kommer är inte allt för olik de förra; Skolan och allt vad det innebär står på schemat. Vi är ju två "klasser" som har samma lärare (därför vi har haft det lite lugnare nu en kort tid) och den ena (de som tar busskörkort) går bara denna veckan också och sen är de klara. Så antingen från och med denna, annars nästa, så är det full rulle!
   
  Hästarna går troligtvis lugnare idag. Kanske barbacka med båda? Är det regn så är det vad som gäller. Tänkte rida runt i byn med Aleccis tror jag. Trots att hon vilade igår (blev väldigt sent då tävlingen drog ut på tiden), och dessutom är tittig redan som det är, så det kan ju bli spännande. Men nu har jag ju gett mig fan på att vinna den här striden med det undermedvetna och då är det bara att köra. Det värsta som kan hända är ju att det blir en repris på eländet, och det överlevde vi ju båda två, höhö.
   
  Att folk är inte vetiga, nej. Hoppet är sedan länge ute för mänskligheten. 
  Men Pärlis är och kommer alltid förbi bäst. No matter what.


  Kommentarer
  lisa

  Fuskade dom på tävlingen??? Va illa. :(

  Svar: Kan man säga... Men vad gör man liksom.
  Nu har jag dock smält det, så det känns betydligt bättre :)
  vinna.blogg.se

  2013-10-22 @ 06:53:50
  Martina

  Vad hände? :/

  2013-10-22 @ 13:23:02 | URL: http://martinaauren.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.