• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bästa HärlisPärlis

  Red ett så himla bra pass på Pärlahäst innan hoppträningen! Alltsåååå, mums på henne när hon är sån!
   
  Redan under framskrittningen var jag på henne och tyckte att idag rör vi oss framåt direkt när jag bed om det ja. Gjorde därefter mycket tempoväxlingar och sedan även övergångar och avbrott. Hon tryckte på själv, tog för sig, lyssnade jättebra och var reglerbar i framför allt galoppen. Sen att bromsen blir sämre och sämre ju piggare hon blir - det kan jag ta. Hon arbetade så himla bra!
   
  Sen kom jag själv i en bra sits att utgå ifrån. "Akta paddan", hahaha, som det skulle heta i gruppen där vi pratar om sund och hållbar ridning. Lite mer framåtlut kan man kanske säga, och så mota upp ordentligt med magen. Då kom jag ner bättre med mina ben och ja, helheten blev bra. Men som sagt är detta inte någon fin sits, utan härifrån ska man utgå.
   
  Vi fick båda kämpa idag och svetten rann, haha. Härligt! Kände av benen ganska duktigt och även en del i magen. Det är så det ska vara! :D
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.