• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Äntligen hemma igen!

  Haha, vi har under två dagar varit ute och kört 75 mil nu, och det går givetvis inte att vara ute i god tid heller så ja, bilen är ursotad kan man säga. Men nu har jag alltså landat på stadig mark igen och det är så skönt! Jag ska verkligen försöka gå och lägga mig tidigare ikväll. Just nu längtar min kropp efter att få sova ut ordentligt!
   
  In it to win it eller wasn't born to follow - det är två meningar som ändå kan betyda samma sak; man kan inte följa om man vill vinna, eller rättare sagt när man inte följer så har man täten och man måste leda för att kunna vinna. Jag gillar dem båda två, men ser mig själv som person mer som "wasn't born to follow" för nej, jag kan minsann trampa min egen stig. Frågan är vilken av dem som passar bäst på bloggen? Det känns som jag tar i från tårna med "in it to win it", men det matchar ju mitt bloggnamn..? Helt klart dagens i-lands. ;)
   
  Förresten, på tal om att följa och leda, så hörde jag något så jävla vackert härom dagen. Jag minns inte om det var på radion eller om det var någon annanstans, och jag minns inte ens om det var på svenska. Men det löd något i stil med: "Jag är ingen soffa". Och jag blev genast förälskad i uttrycket! Det är verkligen så. Dags att trycka något vasst i ändan (inte ordagrant kanske) på den som tror sig sitta bekvämt uppe på en. Dags att lyfta ändan och flytta på sig. Bara allmänt. I'm in (och det har jag alltid varit).
   
  Nepp, det var kvällens babbel det. Lite sådär vanligt bra eller obra. Allt upp till var och en och ingen är gladare än jag med mina fingrar som så snällt dansar över tangenterna utan att jag behöver använda min lilla hjärncell där uppe. Det är bland det bästa som finns. Bara låta det blir svarta tecken på en vit bakgrund och man vet egentligen inte vad som står, för någonstans går fingrarna på autopilot.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.