• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ang P&Jn

  Jag har bara film från 110-rundan och kom att tänka på en sak igår, så jag var tvungen att kolla igenom filmen igen. Ja, det stämde. Vi landade i, och hade, rätt galopp hela tiden. Förutom på linjerna (som stod på varsin långsida) där det båda gångerna var "fel" men det är ju oviktigt då man ändå bara ska rakt fram. När jag är otydlig och Aleccis bryter ut så byter hon galopp strax innan hon egentligen ska hoppa av, men det vet jag sedan tidigare. Jag måste bara bli dels tydligare men när det blir en miss måste jag bli snabbare på att rätta till och hjälpa henne istället för att låta henne gå bredvid.
   
  Men poängen var att det var rätt galopp och det är en av alla grejer vi jobbar på. Därför kändes det i alla fall lite bra att vi lyckades med något just den dagen.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.