• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Alkohol på bloggar

  Jag valde att svara på enkäten som blogg.se tillsammans med IQ har skapat. För ja, jag tycker att de behövde få in min åsikt bland alla alkohol-hyllar-åsikter. Annars är det inte alltid jag orkar/vill/känner för att göra enkäter, men denna gång satt det bra.
   
  Givetvis fyllde jag i precis som jag tycker och tänker - som man ska göra. Jag tycker att alkohol visas för positivt, och att det även visas för mycket. Dessutom tror jag att det kan leda till mer alkoholkonsumtion bland läsare - det är ju så det fungerar! En bloggare skriver om ett mobilskal och det är guld och gröna ängar; den får antingen skal eller pengar för det och företaget fiskar kunder. Det gäller inte bara skal utan mer eller mindre ALLT; kläder, hästprylar, smycken, och inte vet jag. Det fungerar, det är därför företag använder bloggare som marknadsföring. Så givetvis hamnar alkoholen i samma fack.
   
  Om jag fick bestämma skulle det vara absolut nolltolerans mot alkohol och även (ännu mer) mot tobak, men det är jag det.
   
  Nej, det finns inte en enda anledning till att dricka alkohol. Det gör verkligen inte det. Inte egentligen. Att vara "glad och avslappnad" (vilket många vill uppnå med alkohol) är en stämning och det kan man utan problem skapa utan alkohol i blodet!
   
  Att sedan dela med sig av alkoholen och hylla den öppet såhär. Nej, det gillar jag inte. Men för det skulle jag aldrig göra en grej av det. Jag tycker bara att det är dåligt, och väldigt tråkigt.
   
  Så alla ungdomar där ute! Tänkt ett steg längre; se begränsningarna istället för "möjligheter".
   
  Enormbildbristvarethär. Men sommar kan förknippas med
  alkohol så varför inte en bild på en glad nykter mig? :)
   
   
  Våga vägra alkohol!
  / Nästan nykterist, och har alltid varit.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.