• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Veckoplanering

  Oftast blir ridningen lite som det blir under mina veckor och jag tar det som det kommer. Allt beror på vädret, om det är ljust eller mörkt, vad jag känner behövs göras, älgjakt eller inte osv, men jag har inga strikta planer som jag slaviskt följer varje vecka. Det hade jag gärna haft, men för det behövs någon typ av ridbana/ridhus så man kan lägga upp passen betydligt bättre och försöka hålla "den röda tråden" genom ridningen varje vecka. När man är väldigt begränsad, som jag är, så får man vara väldigt flexibel helt enkelt. Det blir mycket ridning längs grusvägarna i byn just nu och det är inget jag kan göra åt det, utan vi får anpassa oss till hösten.
   
  Den här veckan har jag en del saker inplanerat och därför tänkte jag dela med mig av hur det kommer se ut: (Inte så jättespecificerat vad gäller Pärla, men ändå).

  Måndag: Ev klippa båda hästarna igen (om det är tillräckligt torrt i luften i eftermiddag), A vila, P rids i byn.
  Tisdag: Förhoppningsvis rider jag (A) tillsammans med Felicia (P). Båda ska gå.
  Onsdag: Jag (A) rider tillsammans med Ida (P).
  Torsdag: A hoppar lite på ett eller annat sätt, P går som vanligt.
  Fredag: båda rids.
  Lördag: båda rids.
  Söndag A tävla Jkpg, P vila.
   
  Framridning inför i lördags.


  Kommentarer
  Annie

  Vilken fin häst!:)

  2013-11-04 @ 17:43:36 | URL: http://teamwr.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.