• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vad vill jag?

  Jag velar fram och tillbaka, hit och dit om vad jag vill framöver - eller rättare sagt i framtiden. Just nu finns det två alternativ kan man säga, men det är inga direkt seriösa tankar som blir verklighet inom det närmsta. Men så här ser det alltså ut.
   
  Jag vill antingen ha en hästverksamhet i mindre skala. En gård med olika varianter av hästjobb - hur kul?! Jag är en lat människa, men när jag vinner på det själv så är jag oftast väldigt ambitiös. Därför tror jag något sådant skulle kunna passa mig som handen i handsken.
   
  Andra alternativet är att slita häcken av mig på ett vanligt heltidsjobb, och sedan har någon häst (utöver mina, javet, hur skulle man hinna?!) att arbeta med. Detta för att dels helt enkelt även kunna dra in pengar (djurverksamheter innebär mycket slit och är många gånger inte särskilt lönsamma) men ändå göra det som är roligt.
   
  MEN jag ljög när jag sa att det finns två alternativ. För det finns ett tredje. Detta är nog lite av en "dröm", eller ett drömalternativ kanske jag borde säga. Man jag har tagit första steget i alla fall. Nu snackar jag om att svenssonjobba (i mitt fall köra lastbil) och tjäna pengar varje månad. Samtidigt tänker jag ha mina hästar OCH, såhär ser det ut i hjärnan (desto svårare att få till det i verkligheten), kunna lägga undan och spara pengar. För dessa pengar vill jag - antagligen om måååånga år, starta eget. Vad, när, hur och var har jag inte kommit på en. Men jag vill hellre vara egenföretagare än anställd, simple as that. Men det krävs inte bara arbete, utan även en idé och det är på dessa punkter det har kört fast.
   
   


  Kommentarer
  Emma

  Kör hästlastbil land och rike runt? Sno de riktigt fina och säg att den försvann längst vägen? :D

  Svar: 10 poäng på den idén! :D
  vinna.blogg.se

  2013-11-24 @ 22:52:37 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.