• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ups and downs

  Vilken skum dag. Ena dagen på topp, nästa längst ner på bottnen...
   
  När jag kom ut till stallet kände jag att idag var jag sugen på att mysa! Så tog en sväng barbacka med Pärlis och valde den rundan där det blir rätt mycket skritt (pga asfalt). Hon var jättefin <3 Vi var ute i 1h 15 minuter, och red givetvis i alla gångarter, men mer skritt än vanligt som sagt.
   
  Red därefter Aleccis och jag fattar inte varför jag fick idén att rida på tredelat idag? Som om vi skulle komma överens på det liksom... Det gjorde vi inte. Nu är vi tillbaka på ruta ett igen. Ååååååå, jag hatar att jag inte kan rida! Detta pass går i graven och imorgon tar vi nya tag.
   
  Gav därefter lite kärleksfull kvalitetstid till min tredje älskling; nämligen min bil. Så nu är han redo för vinterns halka och ja, tanken är att det inte ska gå så mycket rakt fram i år heller. Man kör ju inte bakhjulsdrivet utan anledning ;) Det var för övrigt hög tid att byta däck då mina sommardäck var aningens slitna bak (till och med så väven började sticka ut, höhö).
   
   
  Som sagt, något slitet. Och snedslitningen beror inte på hjulinställningen vill jag lova!
  Och de där fula jävla vindavvisarna ska boooort! Hade fram också innan, men den ena 
  flög av
  och den andra smulade sönder i fästet. Oerhört bra kvalité där alltså... -.-'
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.