• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tuff helg

  Nu känner jag hur tufft det är med dessa helger, framför allt när det är lika ansträngande vecka efter vecka. Just för tillfället ska jag snart bege mig till jobbet.
   
  Jag försökte ta en så lång sovmorgon som möjligt för att komma ifatt med lite sömn. Därefter var det bara att skynda ut till hästarna. Tänkte bara jogga dem lite utan större krav efter tävlingen igår (ska skriva mer utförligt om den när jag hinner, men det var en bra dag!). Pärla rullade på så snällt medan Aleccis först var jättefin! Men hon blev mer och mer taggad under tiden. Sen lät jag henne välja hastighet i en backe så jag ställde mig upp och mjuknade litegrann i handen = hej vad det gick! Därefter var hon uppe i det blå, haha. Jag hade verkligen att göra i kommande backe alltså. :P
   
  Min lilla bil fick kämpa litegrann igår, men det gick faktiskt bra! Var bara i brantare backar det blev lite jobbigt för honom, haha. Men annars så. Det gick faktiskt över förväntan måste jag säga. Jag lånade Johannas transport så att jag kunde ta med mig båda in samtidigt istället för att åka fram och tillbaka dubbla gånger.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.