• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tuff dag.

  Jag står på mig, har skinn på näsan och säger ifrån. Men det är inte alltid man orkar vara stark JÄMT. Idag kom den kära bristningsgränsen på besök igen. Jag har vrålat så jag har ont i halsen, fryser efter alla tårar och ärligt talat har jag mentalt sett framför mig på hur många sätt man kan "ge igen", skada och även slita livet ur någon annan.
   
  Det handlar om sexuella trakasserier, kränkningar, förtal och jag vet inte vad allt heter. Hur en människa kan vara så vedervärdig är nästan en gåta. Om jag skulle berätta allt han gjort mot mig så skulle ni inte tro mig - PRECIS så illa är det. Kan ju dra några exempel; Idag till exempel ställde han sig ca 50 m framför och ehm, gjorde lite manliga gester i den undre regionen. Jag vände mig bort. Snart kommer han upp bakifrån (vilket inte jag märkte) och lyfte upp mig (mot min vilja), satte ner mig längre bort och sa följande: ”jag vill trycka in min *** innanför dina trosor”. Någon timma senare kallade han mig och min kompis (vi är bara två tjejer i klassen och jag är helt klart mest utsatt) för jävla fittor och jävla horor. Han påstod även att läraren hade sagt att vi var så dåliga att vi inte skulle klara kursen (vilket läraren inte hade sagt och inte stämmer), och sedan blev vi djupt hånade när vi skulle plocka ihop efter oss då vi gjorde ”fel”.
   
  Detta är bara ett urval av vad som hänt IDAG, och inte bara det utan allt detta hände under eftermiddagen. EN dag. EN eftermiddag. Jag känner mig mentalt våldtagen. Och som sagt, detta är bara ett urval av saker. Det är som att han bara matar ur sig skit; både i form av ord men även kroppspråk.
   
  Så nej, jag var inte på topp efter dagen kan man inte påstå. Men det är då det är så skönt att åka ut till djuren, idag tillsammans med Ida (som red Pärlis) och rida en sväng. Minut efter minut så är man sig själv igen. Så himla skönt! I fucking love that!
   
  Vi red mest i byn, i skummet (haha, inte skum som i bubblor utan som i mörkt). Aleccis är en stadsbofängelsehästtönt och skulle vända några gånger trots sällskap av världens tryggaste pärlahäst. Men sen så rullade det på. Hon var för övrigt pigg som jag vet inte vad! Jag tror någon matar min häst med något som man inte ska matar hästar med; Raketbränsle? Energidryck? Det studsar hit och dit, upp och upp ännu mer. Hon spänner ihop sig som en ihoptryckt fjäder och bara väntar på att få explodera. Hon kunde till och med göra galoppombyte i varje språng idag - helt på eget initiativ dock. Hualigen. Ja, hon är skitrolig att rida, MEN. Det är givetvis inte bra och jag vill inte ha henne sådan för att det går illa åt hennes kropp.
   
  Annars så har hon faktiskt börjat släppa till med galoppombytena nu. Vänster till höger går allt som oftast bra, ibland skjuter hon på framåt samtidigt men det är så mycket bättre än innan. Rena språng dessutom. Men höger till vänster är lite knivigare. Det går, men det krävs bättre "förarbete" för annars tar det några språng innan hon byter. Det är ändå mycket, mycket bättre och jag behöver inte fundera på OM hon byter, utan snarare NÄR. Framsteg!
   
  Vi red i byn som sagt och sedan över vägen och fram och tillbaka på en annan grusväg. Tillbaka i byn och ett varv runt den mindre delen. Sen red vi hemåt och då behövde jag vara först och ha lite "försprång" för att försöka plocka ner henne på jorden ingen och få henne att galoppera genom hela kroppen. Det tog nästan hela backen men sen blev det häst av henne igen. Att nu är det vrålkris vad gäller någonstans att rida. Jag MÅSTE rida igenom henne... Tävling på söndag dessutom. Kan ju bli oerhört spännande (och tråkigt resultat) om hon är på detta viset. Tur jag är optimist ;) Vi var ute i en timme. (Behöver jag ens nämna att hon var lika plaskvåt som tidigare dagar?)
   
  Typ såhär var hon idag... igen. Nöff, nöff.
     Kommentarer
  emelie

  FYFAN! Anmäl kräket!!

  Svar: Det jobbiga är ju bara att det är så komplicerat att verkligen ta tag i saker och ting...
  vinna.blogg.se

  2013-11-07 @ 18:40:47 | URL: http://komkoma.blogg.se
  Emma

  Låter ju som om någon förtjänar en box iaf.. Idioter finns det till allt..

  2013-11-07 @ 22:11:58 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.