• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Trött, tröttare, tröttast

  Hur kan jag vara så himla trött jämt?! Eller, visstja, att sova för lite varje natt i några veckor och samtidigt vara helt uppbokad dag efter dag - med det receptet är det inga problem. Det är nästan en garanti på att vara trött. Wo-jävla-ho.
   
  Vi börjar med att köra på förmiddagen och idag blir det säkert med 24m ekipaget. (Det enda som duger, höhö). Blir inte förvånad om vi ska fortsätta och backa intill mot en terminal när vi är ute, och även vända i en gatukorsning. Förresten, jag har ju nämnt det tidigare men vi är alltså sju stycken i klassen (skulle vara åtta egentligen), och nu är det inte långt kvar tills utbildningen är slut (typ 3,5 v). Detta innebär att börjar man inte få kläm på backningen nu så har man att göra... En i klassen, den som under hela utbildningen har haft det svårast, har nu bestämt sig för att inte ta E-kortet alls. Det går inte och därför väljer personen i fråga att bara ta C-kortet. Så det är alltså ingen garanti att alla som går utbildningen får korten, men jag måste ändå säga att det finns tid och alla har samma möjlighet. Den enda som kan bestämma huruvida man vill göra i slutändan är bara en själv. Det finns möjlighet att fortsätta kämpa och helt enkelt jobba hårdare. Jag är glad över att jag inte är helt körd vad gäller att sita bakom ratten... Har ju kört en hel del under mina år; först moppe, och sen bil (mycket bil!) och därefter en hel del även med transporten påkopplad. Det gör mycket - all erfarenhet räknas! Sen är det även en grej om man har det mer i blodet eller inte, samt om man helt enkelt VILL och är intresserad. Det är helt avgörande.
   
  Så, för min del känns det i alla fall bra. Och om drygt tre veckor går jag, och fem-sex andra med mig i mål.
   
   

  Förresten, igår så firade vi som sagt fem år, jag och gubben. Det blev finmat i storstaden (Jönköping alltså, haha) och rosor, choklad, och godis. Red alltså inte, utan gav bara hästarna mat, ljummet vatten och rättade till täckena. Idag är det dags för ridning igen, och dessutom med sällskap. :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.