• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tävling idag

  Båda ska med, båda ska gå två klasser var och, here comes the best part, jag är ensam med alltihop. Kan bli spännande, och väldigt, väldigt stressigt. Vet i tusan hur dem är att lasta ur en och låta en va kvar och byta plats och greja. Har ju inte gjort så med dem innan. Men vafan, det ska nog gå bra. De är ju faktiskt rätts å snälla, höhö.
   
  Tankarna för dagen är att bara ha roligt. Pärla ska helst röra sig framåt medan Aleccis ska försöka ta det lugnare. Nej men ärligt så tar jag det som är P&J bara för att försöka få ett trevligt avslut på tävlingsåret. Blir nog bra. Känns i alla fall roligt att äntligen kunna ta med båda på något igen. :)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.