• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ta igen sig-helg

  Det är en rätt "tråkig" helg detta, där det i stort sett inte händer någonting. MEN den är såå välbehövlig! Har haft det fullt upp och inte kunnat ta igen mig sedan i slutet av förra månaden. Så det gör gott det här, även om det som sagt är tråkigt att inte ha något direkt planerat.
   
  Idag vaknade jag till solskenet, men inte blir det ridning riktigt än. Jag ska som sagt ta med mig Aleccis in till ett ridhus där vi får rida kl 16-17 (otroligt dum tid, vet!) och för att få det att fungera ska alltså Pärla ridas lagom innan så det därefter bara är att göra klar och lasta Aleccis. Klaffa, klaffa, klaffa. Är rätt taggad ändå på att rida henne. Hoppas hon går skapligt på det tredelade idag annars känns det slöseri att åka iväg, men men. Bara att se allt som träning. Hoppas Johanna kommer bort också för då skulle vi kunna skritta ut en stund efteråt. Gillar't!
   
  Min lilla ponnystorlillahäst :):) Tänk så bra det hade varit om vi... kommit överens, typ alltid.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.