• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Speciell kille

  Här är något rätt spektakulärt. En kille går ner i split på två lastbilar (som rör sig). Ingen frisk människa sysslar väl med sådant, haha!

  Och när vi ändå kollar på klippet vill jag passa på att gå igenom vad det är han åker på. Den vänstra är en "vanlig" lastbil, med skåp, den högra däremot är en trailerdragare med påkopplad trailer. Dragaren är inte mycket längre än en större personbil och de brukar vara antingen tvåaxliga (som den i filmen) eller treaxliga och det är alltså dessa som, pga lägre tryck på drivhjulen, oftast blir stående i backar vintertid.

   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.