• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Soppatorsk

  Jag har under den senaste tiden haft soppatorsk i skallen. Eller nej, det var lögn. Ämnen finns där, men jag har valt att inte skriva om dem då jag har kommit på att det väldigt lätt blir missuppfattningar och jag blir stämplad lite hårdare än vattenfast. Jag vill ändå nämna att det ena ämnet handlar om att när man förstår någon så faller murarna - eller hur! Så himla svårt att formulera det så att det blir rätt och väldigt, väldigt lätt att det blir fel. Så orkade inte ens försöka. Ett annat ämne jag går igång på är detta med SD, Sverigedemokraterna. Kan dra lite lätt vad jag anser; det Sverige gör just nu är inte bara ren mobbning mot ett parti utan även mot ca 4% av Sveriges egna jävla befolkning. Hur fan kan man hålla på med detta?! Är det konstigt att mobbning även förekommer på arbetsplatser och i skolan, när vuxna människor gör precis samma sak? Helt sinnes, är det. MEN jag vill även tillägga (inte för att det ska spela någon roll) att jag inte är SD:are och jag tänker inte rösta på dem i det kommande valet, men jag ser däremot fram emot lite omrörning i grytan där uppe. Det behövs.
   
  Tillägg, någon?
   
  Haha, jag kan inte låta blir att höra "slicka inte på djuren!" i öronen när jag ser pussbilder. Typiskt min far att säga när vi (barnen i familjen) gav våra kärleksförklaringar till våra älskade husdjur.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.