• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Slutprov

  ADR:en lider mot sitt slut (inte mig emot). Det konstiga är ändå att det har varit mer intressant än vad jag någonsin kunnat tro men även skrämmande (vilket jag visste det skulle vara). Fyfan för alla farliga kemikalier som rullar på vägarna. Otäckt!
   
  Igår fortsatte vi med information och uppgifter, men på eftermiddagen sedan så var det information från en brandman. Sen gick vi ut och fick släcka brand med kolsyre-, pulver-, och skumsläckare. Det var lika enkelt som det visas på bilderna men är ju alltid bra att få känna hur det känns. Nemas problemas. Som den tönt jag är så bara var jag ju tvungen att rusa fram och vara bland de första för att få spruta med fulltryck, höhö. Därefter släckte vi en docka med en sådan där brandfilt. Har för mig det är gjort tidigare, men som han sa är det ju alltid bra att repetera sådant här viktigt. En vacker dag står man där...
   
  Men idag är det sista dagen och efter fortsatt genomgång så avslutar vi dessa dagar med ett fetingprov. Eller inte fan vet jag, haha. Men ett prov blir det. Kommer kännas väldigt bra att ha det avklarat. Sedan ägnar vi hela torsdagen åt körning. Taggaaaaaa tjugofyrameter :)
   
  Nej men det är så det ser ut just nu. Läget i skolan, på ADR:en och resten av veckan. Shit, det är bara en månad kvar sen. Och det känns... rätt underligt ärligt talat. :)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.