• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Saker jag inte är ett skit intresserade av

  Här har vi "THE LIST" med saker som inte intresserar mig över huvud taget. Not at all. (Utan inbördes ordning.)
   
  1. Religion, eller i vårt (svenska) fall kristendomen. Jag är (ofivilligt) döpt, men över min döda kropp att jag skulle konfirmera mig. Ohnej! Inte ens för pengar eller saker om det hade funnits som alternativ (vilket det inte gjorde). Finns inget som helst intresse. Jag är inte heller intresserad, i nuläget, av att gifta mig men även om jag ändrar den åsikten vägrar jag att det sker innanför kyrkans väggar. No way! Det är hemskt att människor inte kan stå upp för sig själva, göra det de vill och känner för (så länge det inte inkluderar tobak, se punkt 2) och leva efter noll förväntningar (förutom sina egna). Alltså, religion = hjärntvätt. Vad jag tror på? -Pengar, höhö. Och luftmadrasser.
   
  2. Tobak. I just don't really get it? Finns inget som helst som lockar detta vidriga beteende. Vill jag dö i förtid finns det hundra andra vägar att välja, vill jag stinka kan jag göra det på lika många olika sätt och vill jag åldras i förtid, se vidrig ut och bete mig som en hänsynslös skit kan jag göra det på egen hand, utan hjälp. Gör mig en enda liten tjänst och slopa den där jävla skiten! (Och ja, människor som väljer tobak framför så mycket annat sjunker i mina ögon. Det är ett val och det är ett val de borde välja bort. Punkt.)
   
  3. SNOBBIGAÄCKLIGAMÄNIKOSTYM. Alltsååååå! Om man råkar hamna mitt i någon travkanal eller liknande och så står de där, denna kategori varelser och kommenterar hit, kan dit och tjänar pengar på någon annans bekostnad - i kostym. Alltsååååå2: Vart kan man hitta kostymer i svettiga, geggiga, skitiga, stallmiljöer? Inte ens i tv-studion. (inget ont om kostymer egentligen, det är bara helheten som är mycket ointressant.) Sedan kommer vi till nästa "kanal"; fotbollskanalen. Alltsååååå3: återigen; och jag så vidgar mina ögonlock mer än vad som är fysiskt möjligt kan jag inte för mitt liv förstå hur kostymerna kommer in i bilden. Fotboll är också svettigt, skitigt (och ointressant - som typ alla lagsporter, iaf när andra springer runt och svettas). Inte ens i tv-rutan alltså. Nej. NEJ.
   
  Fast, punkt tre är inte bara "inte intresserad av" utan där snackar vi ögonbråk. Klarar. Seriöst. Inte. Av. Det.
   
   


  Kommentarer
  Lydia

  Fin blogg! Just nu har vi en tävling på vår blogg där du kan vinna en superfin piké från änglahoppet :D
  http://teeamjump.horseworld.se/?p=1489

  2013-11-19 @ 20:29:09 | URL: http://teeamjump.horseworld.se
  Emma

  Nu fick du mig att bli jättesugen på snus.. Jag som ska sova ;)

  Svar: Sluta med den skiten :( haha :P
  vinna.blogg.se

  2013-11-21 @ 00:28:56 | URL: http://xoffbeat.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.