• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Så. himla. jobbigt.

  Det är fungerar inte. Jag måste på något sätt hinna klippa hästarna (i alla fall Aleccis - för det är kriiis!) innan helgen. Nyklippt, randigt och fult - hellre det än all den päls hon har nu! Shit, det är inte vackert, det är torkad svett jämt och så gegga/torkad gegga på det. Dessutom blir hon skitvarm direkt och svettas över hela kroppen efter ett pass. Så nej, jag åker inte med henne i all den päls till Jönköping. På något sätt måste jag hinna klippa henne. Måste, måste, måste...
   
  Pälsmonster!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.