• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Powerplay

  Det är så fränt varje gång man gillar en ny låt, och den är allt annat än vad man brukar gilla. Jag hörde en av Miley Cyrus när jag klippte Pärla (radiohörselskydd), och var tvungen att hitta den på egen hand. Tänkte till och med dela med mig av den :)
   
   
  Om jag inte tar helt fel så tror jag man kan trycka på ordentligt med den och att den kan spela grymt med lite ljud i bilen. Och på tal om ljud i bilen. Jag slog till och köpte en låda med dubbla 12:or igår. Det ingick även två slutsteg, varav det ena är kasst men jag har ju ett sedan tidigare så det blir att prova det om några veckor. Några veckor ja, för jag har förstört kablarna där bak så måste köpa nya sådana med. -.-' Haha, jävla skit som ligger där bak i skuffen och inte bara kan ligga still!
   
  Efter dagens skoldag ska jag först rida Pärla och det blir nog med den mer dressyriga allroundsadeln. Därefter bär det av på hoppträning med Glada Brunis! :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.