• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Planer för dagen

  Jag håller tummarna att hästarna, trots att det är blött och asfalten skvallrar om att det har regnat, är någorlunda torra så det går att klippa dem när de är mer torra och även borstade. Det börjar bli kris, för snart är tävlingen och jag måste klippa dem alltså... Går det inte att göra idag så är det kört.
   
  Därefter blir det ridning. Jag ska först rida Pärla - äntligen! Var över en vecka som jag red henne sist. Blev ju så dumt med hennes motion förra veckan pga tävlingsdagarna och sedan har hon ju mest gått som "ridskolehäst" den här veckan. Men nu så! Jag vet inte vad det blir för något på schemat, men troligtvis en tur med en del galopp.
   
  Därefter blir det Aleccis tur och med henne tänkte jag försöka ta några språng - om det finns någonstans att vara. Det är verkligen den största nackdelen med att ha hästarna på gården - taskiga träningsmöjligheter. Men i absolut värsta fall får det väl bli skogshindren, även om det inte är så mycket till träning direkt.
   
  I eftermiddag och kväll sedan så ska jag jobba! Det gör jag även imorgon, och sedan är det tävling på söndag. Blir med andra ord inte särskilt mycket till vila denna helg heller...
   


  Kommentarer
  Emma

  Gör en snabbklipp och ta det värsta på aleccis? Hals och under magen typ, inte så snygg men funktionellt iaf ;)

  2013-11-08 @ 15:34:51 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.