• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pärlis och Glada Brunis

  I tisdags red jag som sagt med allroundsadel som är mot dressyr (det närmsta dressyrsadel jag äger). Byavägarna fick ställa upp igen och jag tänkte på min hållning och vilka av mina muskelgrupper som skulle "användas". Pärla var såå himla fin!! Till och med så fin så att jag ångrar att jag inte anmälde henne till KM-dressyren (anmälan har gått ut). Traven och framför allt vänstergaloppen var det som kändes allra, allra bäst. Hon må va tjock, men hon känns himla fin och fräsch att rida. Mjuk och känslig. Älskade häst!
   
  Igår så red jag med Ida. Vi red inte iväg förrän 20-tiden så det blev betydligt senare än planerat, men har det blivit mörkt så behöver man ändå inte stressa ut. Återigen så fick grusvägarna i byn fick agera "ridbana" och vi rullade på i både trav och galopp. Aleccis kändes fin. Det har gjort så mycket detta med att jag koncentrerar mig mer på min kropp och RIDER, vilket i sin tur gör Aleccis lugn och avslappnad (för det mesta). Några otäcka plastpåsar och andra livsfarliga saker reagerade hon på ibland, men annars känns hon mycket trevligare att rida. Pärla såg ut att trivas och hon gör det hon ska. Det ger ett betydligt bättre tramp på henne direkt när hon får ridas tillsammans med en annan häst, och det är ju ingen nackdel direkt. :)
   


  Kommentarer
  Kajsa

  Fina :)

  Svar: Tack :):)
  vinna.blogg.se

  2013-11-15 @ 19:55:53 | URL: http://kajsaochtuvas.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.