• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pärlas vinterupplägg

  Här blir det inget speciellt att planera in, utan vi tar det mesta som det kommer.
   
  Det blir med största sannolikhet naturligt med en "halvfarts"-period pga vädret och även jobb. Men förutom det så har jag inte tänkt låta henne stå någon längre period eller liknande. Kanske blir några dagar på raken på sin höjd möjligtvis men annars ska hon gå. Kroppen behöver det. Jag gör vad jag kan för att hålla igång henne på alla sätt och vis.
   
  Men det är svårt att lägga upp en bra plan då jag inte har någon aning om hur det blir med min vardag efter jul. Inte den blekaste aning. Så inget är hugget i sten utan det handlar om flexibilitet och även göra det bästa av situationen.
   
   


  Kommentarer
  Matilda

  SÅ himla fin! Jag älskar fjodingar.

  Svar: Tack :) Ja, jag också, haha (:
  vinna.blogg.se

  2013-11-22 @ 07:42:55 | URL: http://www.showjumper.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.