• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • "Pärla vill inte gå."

  Jag red med Felicia igår. Hon red självklart Pärla och jag tog min duracellkanin. Ja, alltså. Vad ska man säga? Ungen vill galoppera, Pärla vill galoppera, Aleccis vill definitivt galoppera och galopp är min favoritgångart, så varför inte? Det blev en hel del galopp igår. Och jäklar vad pigg Aleccis var! Skitpigg! Haha, hon studsade, och studsade och studsade. Men ändå väntade hon bra och kändes rätt lugn i huvudet (förutom i slutet när det höll på att koka upp ordentligt).
   
  Angående rubriken då ja. Jag och Aleccis red först och så sa jag att vi skulle sakta av... Men det gick inte så bra för Felicia att sakta av för Pärla skulle minsanna trava. Så de travade ett bra tag innan det blev skritt. När Felicia sa att Pärla inte vill gå så tolkade jag det som att hon vägrade röra sig framåt och började vända skeptiskt på mitt huvud. Men så var alltså inte fallet, haha. Utan helt tvärtom! :P
   
  Mycket galopp som sagt, dyngsura hästar efteråt och en tur på bara 45-50 minuter.
   
  Pärla och Felicia för två veckor sedan.
   


  Kommentarer
  Caroline Bågfeldt

  Sv: Jag tycker att det är självklart att hästen alltid går först. Tävla ska vara kul, och inte är det kul när det känns som hästen inte är hundra. Vi tar vintervila och taggar om till 2014 istället :D

  Svar: Jag längtar tills jag får se er soppa banan med era medtävlande på MSV nivå. Er tid kommer, vänta bara! Skador och liknande får ta sin tid, och sen är ni starkare än någonsin. Damn, vad bra det kommer bli! :):)
  vinna.blogg.se

  2013-11-06 @ 07:53:56 | URL: http://carolinebagfeldt.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.