• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ny vecka

  ADR står och knackar på dörren. Måndag, tisdag och onsdag blir tuffa dagar med tydligen en hel del information som ska in i skallen. Det är farligt gods-utbildningen jag snackar om, men "bara" den grundliga. Jämfört med att vara ute större delen av dagarna och blanda landsvägskörning med körgården så blir det mycket jobbigt att sitta still och försöka ta emot informationen. Inte är det lättare när man har svårt att koncentrera sig. Äsch, med lite anteckningar ska det nog gå att genomföra, det tror jag allt!
   
  Därefter blir det ridning och idag går bara Pärlahäst. Vilket känns JÄÄÄÄTTEEEEEtråkigt eftersom jag har fått blodad tand och vill inget hellre än att åka runt på lillastorahästen och traggla på tredelat. Men icke. Hon måste vila och en dags ledigt har hon verkligen gjort sig förtjänt av. Jag hoppas att jag hinner ut med Pärla innan det blir mörkt, för tanken är att ta några språng och det enda som finns att använda är skogshindren så dem får det bli. Inte så mycket för världen nej, men bättre än inget.
   
  Lokal debut, Aneby i juni.


  Kommentarer
  Amanda

  Fin häst!

  2013-11-18 @ 16:59:23 | URL: http://amandadudas.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.