• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ny skoldag

  Då var det dags igen! Måndag morgon och en teoridag väntar. Men höjdpunkten blir helt klart lunchen då jag och min bästa vän i klassen ska lyxa till det och äta ute, finfint!
   
  Efter skolan åker jag till L och rider, därefter ska jag försöka (kommer bli sent, men försöker ändå) att rida mina eller ta med en som handhäst eller motionerar dem på annat sätt. De kommer vila under morgondagen och därför vill jag helst inte att de står även idag. Denna vecka blir lite annorlunda på så vis. Det har sin lilla anledning varför de måste stå imorgon.
   


  Kommentarer
  Matilda

  Tusen tack! :D Mys med lunch ute, vad ska ni äta? :)

  Svar: Pasta is the shit, kan man väl säga. I alla fall om jag får bestämma ;) Så antar att vi åt pasta, haha! (Ja, jag borde söka någon form av pris för snabbt svar! ^^)
  vinna.blogg.se

  2013-11-25 @ 07:58:54 | URL: http://www.showjumper.se
  Theresia

  Sv: Jaha va kul. Jodå hon är en trevlig ponny lite mycket humör ibland bara, haha! :)

  2013-11-25 @ 08:02:29 | URL: http://theresiasandahl.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.