• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ny händelse

  Under morgonen ska jag iväg på en... grej. Kanske kan berätta mer om det senare, men som det ser ut just nu så tänker jag - av respekt - inte gå in på det mer. Det handlar givetvis om hästar. :))
   
  Därefter blir det åkning av mina egna hästapållar och jag har ingen aningen om hur lång tid allt detta kommer ta, men vad gör det? Har vad jag vet inget mer planerat under dagen så blir skönt att ta det lugnt. Sådana här inlägg är typ världens tråkigaste, men blir en vana jag halkar in i då och då.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.