• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Man får inte ha brått

  Nej, att ha bråttom är inte Pärlas melodi, långt ifrån faktiskt. Vi tog en seg barbackatur tillsammans i mörkret. Mörker ja, inte går det att hoppa när man inte ens är hemma från skolan innan det är mörkt. Suck. Så blev inget med det, tyvärr. Surt. Så slängde på lite reflexer mm och gav oss ut. Skrittade fram länge (lyssnade på LinnochEbba's podcast under tiden. Andra avsnittet jag har lyssnat på av den, så har väl lite att "ta igen") och tog sedan två varv runt byn (lilla svängen) där vi travade och galopperade och sedan drog vi hemåt. Långt ifrån ansträngande alltså, och Pärla skrittade i sin egen takt - dvs, stannade var hundrade meter och stor och tittade i 5 min, haha, njae inte riktigt så illa men man kan säga att Pärla och Aleccis lever livet på lite olika sätt ;) Vi var ute i över en timme, även om det inte blev så många meter under oss längs rundan. Aja, allt räknas och man får inte glömma att bara älska det man har <3
   
  En av de bästa sakerna som finns; skrynka Pärlanäsa, dra in den hemtrevliga, varma, trygga
  doften och bara pussa loss på hela hästen. Att dem bara orkar med oss människor, hästarna! :D  Kommentarer
  Evelinn Bladström

  Underbart fin bild. Vilken söting till havremoppe du har :D

  Svar: Visst är hon! Min allra bästaste havremoppe dessutom :')
  vinna.blogg.se

  2013-11-18 @ 23:29:24 | URL: http://evelinnbladstrom.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.